“A e dini se?” – Lëkura juaj: Përthithet!

HUUMë blog - Skin Care

Si pjesë e një stili jetese natyrale dhe të shëndetshme, çdo gjë që vendosim në sipërfaqen e trupit tonë, ka po aq ndikim të rëndësishëm sa ajo që vendosim brenda saj. Në fakt, lëkura juaj është organi më i madh i trupit tuaj që përthith çdo gjë që vendosni mbi të.

Sipas një studimi të botuar në Gazetën Amerikane të Shëndetit Publik, “mesatarisht 64% e dozës totale të ndotësve përthithet nga lëkura”.

Është thelbësore që ta trajtojmë lëkurën tonë me respektin dhe kujdesin që meriton, dhe nuk ka mënyrë më të mirë për ta falënderuar lëkurën sesa duke aplikuar përbërës natyral që promovojnë një mënyrë jetese të shëndetshme. Duke e bërë këtë, ne gjithashtu “i kthejmë” mjedisit dhe natyrës duke reduktuar sasinë e kimikateve dhe toksinave të dëmshme që lëshohen në mjedis, në baza ditore.

Jetoni natyral, qëndroni të shëndetshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart (0)

Cart