Blog

Si të përdorni shampo të thatë

Një shampo pluhuri me aromë rozmarine e formuluar me përbërës 100% natyralë që eliminojnë vajrat e tepërta, duke i lënë flokët tuaj të pastër dhe të freskët, me shumë volum. Ndiqni hapat: Hapni kapakun dhe spërkatni një sasi të vogël pluhuri në flokë, duke u fokusuar kryesisht tek rrënjët; Masazhoni lëkurën e kokës butësisht me majat e gishtave me lëvizje…

“A e dini se?” – Lëkura juaj: Përthithet!

Si pjesë e një stili jetese natyrale dhe të shëndetshme, çdo gjë që vendosim në sipërfaqen e trupit tonë, ka po aq ndikim të rëndësishëm sa ajo që vendosim brenda saj. Në fakt, lëkura juaj është organi më i madh i trupit tuaj që përthith çdo gjë që vendosni mbi të. Sipas një studimi të botuar në Gazetën Amerikane të…

Shopping Cart (0)

Cart