Si të përdorni shampo të thatë

Një shampo pluhuri me aromë rozmarine e formuluar me përbërës 100% natyralë që eliminojnë vajrat e tepërta, duke i lënë flokët tuaj të pastër dhe të freskët, me shumë volum.

Ndiqni hapat:

  • Hapni kapakun dhe spërkatni një sasi të vogël pluhuri në flokë, duke u fokusuar kryesisht tek rrënjët;
  • Masazhoni lëkurën e kokës butësisht me majat e gishtave me lëvizje rrethore për të krijuar volum;
  • Stiloni flokët sipas dëshirës.

Shopping Cart (0)

Cart