Hair care

Si të përdorni shampo të thatë

Një shampo pluhuri me aromë rozmarine e formuluar me përbërës 100% natyralë që eliminojnë vajrat e tepërta, duke i lënë flokët tuaj të pastër dhe të freskët, me shumë volum. Ndiqni hapat: Hapni kapakun dhe spërkatni një sasi të vogël pluhuri në flokë, duke u fokusuar kryesisht tek rrënjët; Masazhoni lëkurën e kokës butësisht me majat e gishtave me lëvizje…

Shopping Cart (0)

Cart