Këshilla: Një rutinë për kujdesin e lëkurës – 4 hapa të thjeshtë!

1. Pastrimi: Pastroni lëkurën tuaj paraprakisht me vaj natyral për largimin e grimit, apo aplikoni pastrim me bazë uji për të hequr çdo papastërti të mbetur.

2. Eksfolimi: Eksfolioni duke përdorur një scrub të butë 1-2 herë në javë. Ky proces do të ndihmojë në pastrimin, trajtimin dhe largimin e çdo qelize të vdekur të lëkurës. Gjithashtu jep shkëlqim të ri dhe përgatit lëkurën për hapin tjetër në këtë proces.

3. Hidratimi: Pasi të keni aplikuar me sukses dy hapat fillestare (pastrimi dhe eksfolimi), tani është koha për të kaluar në hapin 3: aplikimi i një maske fytyre për të hidratuar lëkurën në thellësi. Ky hap përsëritet 1-2 herë në javë.

4. Ushqimi i fytyrës: Aplikoni vajin tuaj të preferuar të fytyrës, ndër të tjera, për të siguruar ushqim shtesë dhe për të hidratuar thellësisht lëkurën tuaj. Mund të aplikohet 1-2 herë në ditë si pjesë e rutinës suaj të mëngjesit dhe të mbrëmjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart (0)

Cart