Politika e Rimbursimit & Kthimit

Rimbursimet dhe kthimet

Për shkak të natyrës së produkteve tona, fatkeqësisht ne nuk mund të pranojmë shkëmbime apo kthime pasi porosia juaj të dorëzohet, dhe nuk ofrojmë rimbursime sepse nuk ju pëlqen aroma ose jeni alergjik ndaj një përbërësi. Ne shfaqim të gjithë përbërësit e përdorur për çdo produkt në paketimet tona, prandaj ju lutemi sigurohuni që ta lexoni me kujdes përpara se të bëni një porosi.

Nëse ka një problem legjitim me porosinë tuaj, prioriteti ynë është ta rregullojmë atë, ndaj ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni brenda 14 ditëve nga blerja juaj dhe me kënaqësi ne ju asistojmë më tutje.

Keni nevojë për ndihmë?

Ju lutemi na kontaktoni në info@huumenatural.com për pyetje në lidhje me një porosi egzistuese, transport, ose ndonjë gjë tjetër.

Shopping Cart (0)

Cart