Balsam për buzë – Vanillë

4.10

Balsam natyral i buzëve me një aromë të këndshme vanille për të ushqyer, mbrojtur dhe shëruar buzët tuaja.

Out of stock

SKU: LBV-1-1 Category: Tags: ,

Balsam natyral i buzëve me një aromë të këndshme vanille për të ushqyer, mbrojtur dhe shëruar buzët tuaja.

Përbërësit:

  • Gjalpë kakao
  • Vaj kokosi
  • Dyll blete
  • Vaj jojoba
  • Vaj eterik vanille

Si ta përdorni:

  1. Aplikoni balsamin butësisht në buzën tuaj të poshtme, duke filluar nga qendra dhe duke lëvizur drejt qosheve.
  2. Mbyllni buzët për të përhapur balsamin në mënyrë të barabartë në të dyja anët.
  3. Shtoni më shumë balsam sipas nevojës, për të shijuar buzët e hidratuara dhe një aromë të mrekullueshme.
Weight 0.05 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balsam për buzë – Vanillë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *