Vaj për mjekërr – Jojoba, fara të rrushit dhe avokado (30ml)

13.10

Një vaj me përbërje krejtësisht natyrale dhe bimore që sjellë shumë përfitime. Duke ushqyer dhe hidratuar mjekrrën me vitaminat e nevojshme për mirëmbajtjen e saj, ky vaj i mjekrrës do të jetë pjesa e preferuar e rutinës tuaj të përditshme të kujdesit personal.

Out of stock

SKU: BOJGSA-1 Categories: , Tags: , , ,

Një vaj me përbërje krejtësisht natyrale dhe bimore që sjellë shumë përfitime. Duke ushqyer dhe hidratuar mjekrrën me vitaminat e nevojshme për mirëmbajtjen e saj, ky vaj i mjekrrës do të jetë pjesa e preferuar e rutinës tuaj të përditshme të kujdesit personal.

Përbërësit:

  • Vaj i farave të rrushit
  • Vaj jojoba
  • Vaj bademi
  • Vaj avokado
  • Vitamin E
  • Vaj ricini
  • Vaj eterik rozmarine

Si ta përdorni:

  1. Hidhni 3-5 pika vaj në pëllëmbët e duarve tuaja dhe masazhoni butësisht mjekrrën duke shpërndarë vajin në të gjitha pjesët e saj.
  2. Aplikoni vajin kur mjekrra juaj është e lagur.
  3. Sigurohuni që ta shpërndani vajin në të gjithë mjekrrën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj për mjekërr – Jojoba, fara të rrushit dhe avokado (30ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *