Vaj Ricini (100ml)

8.90

Vaj ricini (kastori) organik, ideal për përdorim në lëkurë dhe flokë.

In stock

Vaj ricini (kastori), ideal për përdorim në lëkurë dhe flokë.

Përbërësit:

  • Vaj ricini (kastori)

Përifimet:

  • Hidraton skalpin e thatë
  • Ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve
  • Flokë voluminoz dhe të fortë
  • Vetulla më të trasha
  • Qerpikë të trashë dhe të gjatë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Ricini (100ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *