Deodorant i ngurtë – Argjilë e gjelbërt, vaj i barit të limonit dhe rozmarinë

8.20

Deodorant natyral i cili përmban një përzierje të pasur të përbërësve që ndihmojnë në neutralizimin e baktereve që formohen dhe shkaktojnë kundërmim.

Out of stock

Deodorant natyral i cili përmban një përzierje të pasur të përbërësve që ndihmojnë në neutralizimin e baktereve që formohen dhe shkaktojnë kundërmim.

Përbërësit:

 • Beeswax
 • Shea butter
 • Coconut oil
 • Bentonite clay
 • Arrowroot
 • Kaolin clay
 • Vitamin E
 • Lemongrass oil
 • Rosemary oil

Si ta përdorni:

 1. Aplikoni butësisht në zonën e nën sqetull deri në 30 sekonda.
 2. Aplikoni aq sa është e nevojshme.
Weight 64 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deodorant i ngurtë – Argjilë e gjelbërt, vaj i barit të limonit dhe rozmarinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *