Vaj për trup – Çaj të zi, lajthi & vanilë

14.60

E formuluar me 14 përbërës, ky vaj ndihmon në hidratimin dhe tonifikimin e lëkurës. Poashtu preferohet të përdoret edhe pas rrezitjes, për një shkëlqim rrezatues të lëkurës tuaj.

Out of stock

SKU: BOBTHV-1 Categories: , Tags: , , ,

E formuluar me 14 përbërës, ky vaj ndihmon në hidratimin dhe tonifikimin e lëkurës. Poashtu preferohet të përdoret edhe pas rrezitjes, për një shkëlqim rrezatues të lëkurës tuaj.

Përmban:

  • 9 përbërës me veti Anti-oksidante
  • 8 përbërës të pasur me Vitamin E
  • 7 përbërës me veti Anti-bakteriale
  • 5 përbërës me veti kundër rrudhave
  • 3 përbërës të pasur me Vitamin C
  • 3 përbërës Vitamin D
  • 3 përbërës Vitamin A
  • 2 përbërës me përmbajtje të mbrojtjes kundër rrezeve UV

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj për trup – Çaj të zi, lajthi & vanilë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *