Vaj për strija – Badem i ëmbël, fara të kajsisë dhe gjalpë kakao (50ml)

15.30

Një kombinim i vajrave të pasura që ushqejnë thellësisht lëkurën, parandalojnë dhe ndihmojnë në zbehjen e strijave në trup.

Out of stock

Një kombinim i vajrave të pasura që ushqejnë thellësisht lëkurën, parandalojnë dhe ndihmojnë në zbehjen e strijave në trup.

Përbërësit:

  • Vaj bademi i ëmbël
  • Grapeseed oil Vaj i farave të rrushit
  • Apricot kernel oil Vaj i farave të kajsisë
  • Cocoa butter Gjalpë kakao
  • Vitamin E
  • Vaj eterik livande

Si ta përdorni:

  1. Aplikoni vajin në lëkurë të lagur (MOS aplikoni në lëkurë të thatë) pasi të keni bërë një banjë ose dush.
  2. Masazhoni vajin në lëkurë derisa ajo përthithet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj për strija – Badem i ëmbël, fara të kajsisë dhe gjalpë kakao (50ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *